Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Hva er årsaken til bruddet når sigarettåpebåndet er i bruk?
- Sep 04, 2017 -

Hva er årsaken til bruddet når sigarettåpebåndet er i bruk?
Først og fremst, Cigarette Tear Tape i ut av boksen når du trenger å være oppmerksom på boksen når boksen utenfor sigarett tårebåndet ikke kan bruke verktøyet i midten av åpningen, når kniven ikke kan være for dypt, ellers vil verktøyet slå segarett-tårebåndet forårsake skade. Og Sigarettåre Tape i løpet av bruk av oppmerksomhet bør ikke være skarpe gjenstander kontakt, Sigarett Tåre Tape er mer skjør, prøv å ikke skade.
Sigarettårebånd er et uunnværlig element i vårt daglige liv, mange steder trenger å bruke, men vi kjøper i sigarett-tårebåndprodusenter, vi må være oppmerksom på å skille den fra kvaliteten.
Det er to kriterier for kvaliteten på limet som brukes i sigarett-tårebåndet. Den ene er den første takten og den andre er holdkraften. De to er omvendt proporsjonale. Under normale omstendigheter er viskositeten på mindre enn 10 av sigarett-tårebåndet, limbelegget forholdsvis lite, vanligvis bare ca. 20 mikron, slik som papirvarer, sigarett-tårebånd, vanlig reklame-bundet sigarettårebånd. Og den normale lukningen av klebebåndet tidlig vedheft mellom 15-20, tykkelsen på denne sigarettrøret tape lim vanligvis 22-28 mikron. Mesteparten av sigarett-tårebåndet på markedet er blandet med urenheter, slik at tykkelsen vil øke, for å dekke urenheter, limet er også blandet med toner, så gjennomsiktig sigarettårebånd dukket opp eggeplomme, lysegrønn og denne sigarettrevbåndet er generelt lav kvalitet.
Gjennom disse aspektene må vi skille kvaliteten på sigarettåpebåndet, for å unngå kjøp av dårligere produkter, vil fremtiden bruk av problemet oppstå.
Sigarett Tear Tape engros er generelt mye, og hvis noen av Sigarett Tear Tape midlertidig brukes, bør vi være oppmerksom på en rimelig lagring, for ikke å påvirke bruken av ytelse.
Vær oppmerksom på at når du ikke kan brette sigarett-tårebåndet, må du sette sigarett-tårebåndet i rulle for å plassere, hvis lagringstiden er for lang, må du vende på sigarettåpebåndet en gang hvert kvartal. Vær også oppmerksom på at det ikke kan være forskjellige spesifikasjonsmodeller, varianter, styrke og antall lag med sigarettårebånd blandet bruk, bør plasseres i statskassen for å unngå at dekkene mottok sol og regn. Et annet viktig poeng er å holde rensligheten av sigarett-tårebåndet, for å unngå bruk av tiden til å avta.
I fredstid, hvis du finner sigaretttårnebåndet med skadede spor, sørg for å finne ut årsakene og en rimelig reparasjon, gi full avspilling til rollen som sigarettårebånd.
Når du mottar emballasje sigarett tårebånd, vær oppmerksom på at du ikke kan bruke kniven direkte fra midten av det åpne, fra begge ender av det åpne, kniven ikke kan være for dyp, tykkelsen på kartongen er veldig tynn, For hardt, Kontakt med emballasjen av sigarettårebånd, som har en liten bit på knivsåret, hele volumet på den skrapt, og et trekk på den ødelagte, så vær så snill i boksen, vær oppmerksom på å prøve å unngå tippen eller skarpe gjenstander og emballasje sigaretter tape kontakt Ved bruk av emballasje sigaretter tape prosess, kan kolloid ikke være gjenstand for den type kontakt, pakking sigaretter tape er mer skjør, prøv å ikke skade.
Sigarett Tear Tape engros Sigarett Tear Tape produkttyper er mange, og dens overflate lim har også en rekke, så en rekke merker av Sigarett Tear Tape ytelse og styrke på de forskjellige.
Fordi forekomsten av sigarett-tårebåndstap er på grunn av fuktighetsinnholdet av klebemiddelet på overflaten av sigarett-tårebåndet, er det en del av klebebåndet etter at klebemiddelet er infiltrert i klebemiddelet og tørket for å gjøre sigarettåpebåndet bli en del av limet. Av mikroporene for valg av sigarettårebånd er meget viktig, hvis den mikroporøse eller mer absorberende, så trenger behovet for å bruke klebemiddel raskt kondensere av sigarettåpebåndet, og omvendt med en langsommere sammenhengende sigarettårebånd, eller inneholder mer lim teip. Sigarettårebånd i bunnen belagt med lim, vanligvis å tørke og deretter ferdig i en rulle, hvis den klissete sigarettåpebåndet er for vått, vil sigarettskårbåndet selv være veldig tett sammen, i bruk er vanskelig å åpne, og noen kan ganske enkelt ikke bruke.
Hvis det er for de harde gjenstandene på overflaten av klistremerkesporene, kan vi bruke oljefritt neglelakk på overflaten av objektet, og tørk forsiktig med en myk klut.