Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Tre sigarettboks emballasje design prinsipper
- Nov 06, 2017 -

Tre sigarettboks emballasje design prinsipper
Lær designtrinnene i sigarettboks, se så mange kreative emballasje i utlandet eller velg ditt favorittprodukt sigarettboksemballasje. Først av alt Cigarette Box emballasje design er ikke et geometrisk patchwork. Ikke fantasifull fantasi. Årsaken til dette er at i designprinsippene for sigarettboks, er mellomstore og små pakker best dannet fra et enkelt ark papir for å redusere mengden festing og sammenføyning. Det neste trinnet er mer spesifikke emballasjedesignprinsipper
Jeg vil illustrere segarettboksemballasje design prinsipper fra tre forskjellige perspektiver inkludert overordnet design, strukturelle design og dekorere design.
Først, de generelle designprinsippene
1. Den overordnede utformingen skal tilfredsstille forbrukerens vane med å først observere hovedinnpakningen av sigarettbokspakken når den bestemmer seg for å kjøpe.
2. Møt egendefinerte egne sigarettboksprodukter for å gi forbrukerne den mest visuelle virkningen under visning av vinduer, hylle-skjermer og andre salgsfremmende aktiviteter.
3. For å møte flertallet av forbrukere med rett til å åpne sigarettboksdeksel vane. Her er en liten forklaring, retten til å åpne sigarettboksdekselet refererer til verdensboks og displayboks. Men refererer til boktypeboksen (ikke sikker på emballasjebransjen som en flipboks) og brettkasse. Akkurat som følelsen av å snu en bok.
For det andre, prinsippet om strukturell design
1. Folding Sigarettboks-kontakten skal festes til bakpanelet, spesielt til sluttpanelet som kan limes til bakpanelet, og generelt ikke til frontpanelet eller endepanelet som kan festes til frontpanelet .
2. Sigarettboksdeksler skal festes på bakpanelet.
3. Hovedbase av sigarettboks skal normalt festes til frontpanelet. På denne måten, når forbrukeren ser jevnt ut i sigarettbokspakken, blir det ikke observert utseendet på grunn av tilkoblingen eller ulempen med innholdsopptaket som skyldes å åpne boksdekselet bakover.
Parfyme boks Tredje, dekorere design prinsipper
Original dekorasjon betyr "redskaper eller utseende av varer" "modifikasjon" (fra Xinhua Dictionary)
Hovedbelegget er det som først vises til forbrukeren
1. Hoveddekorasjon for sigarettboksemballasje skal utformes i frontpanel eller deksel på sigarettboks, noe som indikerer at teksten og det mindre mønsterdesignet i endeplaten eller bakplaten.
2. Når sigarettboks skal monteres, bør polstring ta hensyn til posisjonen til topp- og bunndekselet. Den overordnede grafikken er med dekselet opp, bunnen ned og den åpne posisjonen på toppen, for eksempel parfymepakken til høyre.
3. Når pakken med sigarettboks skal vises horisontalt, bør dekorasjonsflaten vurdere forbrukerens vane med å bruke høyre hånd for å åpne hele grafikken med venstre ende opp, høyre ende ned og åpen posisjon i høyre ende.
For å oppsummere disse tre designprinsippene er det å tillate forbrukerne å lyst, men også for å tillate forbrukerne å bruke jevnt. Sigarettboks emballasje design ikke la forbrukerne se ubehagelig, med ubehagelig.
Vi kan se at Sigarettboksen i figuren ovenfor har en boks boks type boks for forbrukerne å plukke opp. Samtidig utformet denne sigarettboksen ikke bare designutkastet til den ytre boksen, men laget også et designdokument for hver enkelt boks som holder dumplings. Hele designfargen er behagelig og gir mye farge til produktet.