Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Oppbevar Sigarett Overwrapping Film for å være oppmerksom på hva
- Sep 04, 2017 -

Oppbevar Sigarett Overwrapping Film å være oppmerksom på hva
Sigarett overlapping Film kan pakkes rundt emballasje av varer, emballasje kan gjøre emballasjen mer solid, men også på grunn av dette, er det mye brukt, for eksempel maskinvare, byggematerialer og andre næringer kan brukes til lagring av sigarett Overmeltingsfilm Hva bør du være oppmerksom på? Sigarett Overwrapping Film produsenter å fortelle deg.
1, i lagring av sigarettoppsugingsfilm, for å unngå sol, regn og ikke bruk sigarettoppslagning Film anbefales at du pakkes i sigaretter og konserverte filmer, eller vil påvirke sen bruk av sigarettoppsugningsfilm.
2, Sigarett Overwrapping Film produsenter foreslår at lagring av sigarett Overwrapping Film bør plasseres i en rulle, ikke sette Sigarett Overwrapping Film brettet, og lagre Sigarett Overwrapping Film der temperaturen ikke kan være for høy eller for lav.
3, vi lagrer sigarettoppslagning Film er også fordi den ikke brukes, men hvis den ikke brukes i lang tid, anbefales det at du hver gang Sigarett Overvrappingsfilmen vil vende en gang for å hindre at Sigarett Overwrapping Film klebrig en.
Vi bruker ikke Sigarett Overwrapping Film, du kan bruke de tre tre måtene du kan lagre, våre Sigarett Overwrapping Film produsenter av Sigarett Overwrapping Film kvalitet, fornuftig pris, stor mengde Congyou, velkommen til å kjøpe.
Sigarett Overwrapping Filmprodusenter av Sigarett Overwrapping Film produsert av flere forskjellige polyetylenharpiks blandet ekstrudering, det er en sterk evne til å pierce, slik at Sigarett Overwrapping Film er generelt ikke skadet, men bruken av tid er for lang etter at Sigarett Overwrapping Film er ofte Sett i våre liv, er supermarkedet inne i Sigarett Overwrapping Film ofte brukt til å pakke noen ting. Sigarett Overwrapping Film består hovedsakelig av flere forskjellige kvaliteter av polyetylenharpiks blandet ekstrudering, med anti-punktering, høy styrke og høy ytelse. Varene stablet På pallen viklet rundt emballasjen, slik at emballasjen er mer solid og ren, kraftigere vanntett rolle, er det mye brukt, kanskje noen vil spørre om sigarettoppsugningsfilmen, så ofte brukt, har det en generell karakter av det? Den neste sigarettoveroppliving Filmprodusenter for å forklare for deg, interessert i å se på det sammen:
Først, Cigarette Overwrapping Film enhet:
Overlapping av sigarett Filmprodusenter produsert av Sigarett Overwrapping Film med tynn filmviklingskraft og uttrekkbarhet, produktet er kompakt og fast bundet inn i en enhet, slik at små biter i en hel, selv under ugunstige forhold, heller ikke noe løs og separasjon, grad og nei skarpe kanter og klebrig, for ikke å skade.
For det andre, overfiltrering av sigarett med komprimeringsrettbarhet:
Med strekken av strekkfilmen etter at strekningen av produktet vil bli pakket rundt pakken, som effektivt kan forhindre at produktet under dislokasjon og bevegelse av produktet samtidig kan justere overgangen til sigarettfilmen, kan strekkfastheten gjøre det vanskelig produkt nær den myke produktstramming, spesielt i tobakksindustrien og tekstilindustrien har en god emballasjeeffekt.
For det tredje kan bruken av Sigarett Overwrapping Film spare kostnader:
Bruken av Sigarett Overlapping Film for produktemballasje, kan effektivt redusere bruken av kostnadene, samtidig som arbeidskraftintensiteten reduseres, forbedre emballasjeeffektiviteten og emballasjekvaliteten, som er Sigarette Overwrapping Filmprodusenter av Sigarett Overwrapping Film praktisk sted.
Sigarett Overwrapping Film består hovedsakelig av flere forskjellige kvaliteter av polyetylenharpiks blandet ekstrudering, med anti-punktering, høy styrke og høy ytelse, så forstår du Sigarett Overwrapping Film med hvilke fordeler? Deretter ved Cigarette Overwrapping Film produsenter å introdusere deg om det:
1, Sigarett Overwrapping Film produsenter produsert av emballasje av sigaretter for å tilpasse seg emballasje av ulike former for varer, en økning av produktutseende attraktivt;
2, Sigarett Overlapping Filmfilm kan være nær varene, med gjennomsiktighet, vakkert utseende, rent og lyst;
3, bruk av sigarett overlapping film produsenter av sigarett overpakking film emballasje produkter med god helse, rengjøring, forseglet emballasje, støv og fuktighet;
4, krympe Sigarett Overwrapping Film har god støtmotstand, slagfasthet og god beskyttelse ytelse;
5, med emballasje av sigaretter emballasje produkter med tetthet og faste, små deler vil ikke være midt i emballasjen skrå.
Vel, det ovennevnte er Cigarette Overwrapping Film produsenter brakt fordelene med Sigarett Overwrapping Film, jeg tror du vil bli fantastisk det! En liten Sigarett Overwrapping Film Det er så mange ting du ikke kan tenke på, jeg tror du er mer interessert i våre produkter, og Sigarett Overwrapping Filmprodusenter her for å ønske deg velkommen til å kjøpe.