Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Riktig bruk av sigarettårebånd
- Jun 23, 2017 -

Riktig bruk av sigarettrivetape
Oppfinnelsen og bruken av sigarettåpebånd har gitt stor bekvemmelighet til livet vårt. Med økningen av etterspørselen etter markedet de siste to årene har Linyi sigarett-tårebåndprodusenter kontinuerlig forbedret produksjonsprosessen, forbedret produksjonseffektiviteten, fulgte markedets forsyning og tidspunkter. Men Cigarette Tear Tape fra lagring til bruk må følge visse regler for å få de beste resultatene, så det neste å forstå det neste.
1, Cigarette Tear Tape bør deponeres i statskassen, for å unngå sol, regn; forbudt med syre og alkalisk olje, organisk løsemiddelkontakt, hold rent og tørt, fra oppdagelsesenheten 1m utenfor romtemperaturen mellom -15 ~ 40 ° C.
2, Cigarette Tear Tape bør plasseres i volum, ikke foldet, lagringstid skal gjentas en gang i kvartalet.
3, lasting og lossing transportbånd er best å bruke kranen, og med et tau med en jevn løfting, for å unngå skade på kanten, ikke arrogant lasting og lossing, forårsaker løse rullesett.
4, typen Cigarette Tear Tape, spesifikasjoner i henhold til behovene og spesifikke forhold, et rimelig valg.
5, ikke til forskjellige varianter, forskjellige spesifikasjoner modeller, styrke, klut antall Sigarett Tear Tape-tilkobling (med gruppe) sammen.
6, transportbåndet er best å bruke varmt vulkanisert lim, for å forbedre påliteligheten, opprettholde en høy effektiv styrke.
7, renslighet er de grunnleggende betingelsene for god drift av sigarett tåre tape, fremmedlegemer vil påvirke beltet eksentrisitet, spenning forskjeller, og til og med ødelagt.
8, bruk av sigaretter funnet i tidlig skade på fenomenet, bør det raskt finne årsakene, reparere, for å unngå fremveksten av negative konsekvenser.
Selv om Cigarette Tear Tape er et dagligliv, kan ses i en klasse med gjenstander, men livet er ofte ikke så bra som folk ønsker. Linyi Sigarett Tear Tape produsenter sa at dette skyldes aldring av sigarett tåre tape. Hva er aldringen av sigarett-tårebåndet, som forårsaker aldring av sigarett-tårebåndet, det følgende med deg deler bare det neste.
1, oksygen, på grunn av oksygeninnholdet i luften utgjorde 21%, mens oksygen har akselerert egenskapene ved materialeoksydasjon, er aktiviteten svært tung, noe som resulterer i rask oksidasjon av sigarettåpebånd, noe som resulterer i sigarettåpebåndet "gammelt" . Men når vi limer på båndet når sigarett-tårebåndet ikke lar bobler vises på boblen, kan selvfølgelig for åndbar sigarettåpebånd, denne faktoren være uunngåelig.
2, ultrafiolett (sollys), ultrafiolett lys med høytemperaturegenskaper, kan raskt dekomponere viskøst materiale, lang eksponering for sollys i sigarett-tårebåndet vil være dens nedbrytning, noe som resulterer i aldring av sigarettrevbånd. Vi ser på bruksstedet for sigarettårebånd og ser at vi ikke kan la ting bli utsatt for sollys.
3, mykner, dens hovedfunksjon er å myke plasten, og de fleste plastprodukter inneholder plastifiserende midler, med tidenes forandring, vil stoffet i seg selv inneholde mer og mer mykner, noe som resulterer i sigarettrevnebånds aldring og så videre. I de ovennevnte faktorer som påvirkes av ulike faktorer, vil det føre til forverring av sigarett-tårebåndet, mykning, herding, tap av klebrighet.
4, metall, spesielt messing eller rust, i det daglige livet til organiske forbindelser og metaller, spesielt metall, spesielt messing eller rust kjemisk reaksjon, og sigarettåpebånd inneholder organiske forbindelser som resulterer i aldring av sigarettrevbånd. beskyttelsesfilm av sigarettåpebåndet, eller noen deler må brukes, som må være oppmerksom på bruken av sigarettåpebånd og unngå årsaken til sigarettåpebåndet på grunn av tap av deler eller enda mer alvorlige situasjoner.