Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Plug Wrap Industry har stor potensial for utvikling Trend er åpenbar
- Aug 02, 2017 -

Plug Wrap industrien har stort potensial for utviklingstrenden er åpenbar
I de siste årene, i Plug Wrap-industrien, har Plug Wrap planteutviklingspotensiale av de største og raskeste, og nå blitt mye brukt i tobakk, mat, medisin, kosmetikk, elektronikk, leker, makeupprodukter og folks liv nært beslektede områder , og med Med økningen i befolkningen er etterspørselen også uendelig ekspansjon. Det kan sees at etter at Plug Wrap vil være flere elementer for å gjøre det vakrere, for eksempel blomsterkontaktkasse, fargepropkasse og så videre, disse friske ordene og friske ting blåser.
I dagens daglige liv, utviklingen av mange næringer, vil hvert ekspansjonsområde være med samfunnets fremgang, befolkningsøkningen i etterspørselen etter Plug Wrap blir stadig mer og mer. Men også på kvalitet, utseende, form, pris, design og andre aspekter av mer og mer kritisk. Så Plug Wrap industrien vil bli tvunget til å utvikle samfunnet. Etter bare et konkurransedyktig, kraftig Plug Wrap selskap i dette samfunnet kan være fotfeste for å møte samfunnets krav.
Fra det nåværende markedet etterspørsel etter krymping Plug Wrap, men også med landet for å fremme innenlandsk etterspørsel for å fremme politikken med god forbruk drevet, innenlands detaljhandel markedet og salgstrender vil være en klar oppadgående trend, for Plug Wrap industrien sa det kan bli sagt at de neste årene det store markedet.
Så mange investorer er forberedt på å utvikle seg på dette området, men hvis det ikke er nok styrke og erfaring, med livskvaliteten til folket i landet for å styrke folks forfølgelse av jakten på kvalitet, vil blind tilgang bare være rask etter det sosiale markedet ut The
Plug Wrap industri kombinert med industriell restrukturering, vil være mer i produktforbruket reduksjon, strukturell optimalisering, variasjon forbedring, kvalitetsforbedring og konkurranseevne forbedret reflektert. I tråd med forbrukeroppgraderinger vil teknologisk fremgang og bærekraftig utvikling av produkter øke veksten. Kina vil være i high-grade Plug Wrap rå og hjelpematerialer og høyverdig maskiner og utstyr import for å gi nok oppmerksomhet.
Innovasjon er blitt drivkraften for utviklingen av plastplug Wrap. Oppretthold varmekrympingen av BOPP, samtidig for å løse varmeforsegling og sigarettfilm Plug Wrap-problemer, for å løse midten av filmen og filmen av adhesjonen av filmen, bruk av hullposisjoneringsteknologi for å løse BOPP varmeforseglingsproblem. Kort sagt, innovasjon er blitt drivkraften for utviklingen av plastplug Wrap.
Med det akselererte tempoet i livet, kan det brukes direkte til mikrobølgeovn oppvarming av mat. Plug Wrap inn i feltet Plug Wrap utvikling av nye hotspots. Som den nåværende aluminiumsfolie og noen plastkomposittmaterialer laget av Plug Wrap er ugjennomsiktig, lett å gjenopprette, og ikke kan brukes til mangler ved mikrobølgebearbeiding, har de senere årene utviklet plateringen av SiOx-materialer som erstatning. SiOx er et tynt lag av silisiumoksid plettet på PET, PA, PP og andre substrater, som ikke bare har bedre barriereegenskaper, men har også en utmerket atmosfærisk tilpasningsevne. Dens barriereegenskaper er nesten immun mot miljøfuktighet og temperaturendringer. SiOx belegg har høy barriere, høy mikrobølge permeabilitet, gjennomsiktighet, kan brukes til mikrobølgeovn behandling av mat myk Plug Wrap, kan også være laget av drikke og spiselig olje Plug Wrap beholdere, har Kina begynt å søke. SiOx beleggkostnad er høyere, storskala produksjonsteknologi er ikke perfekt, men på grunn av sin spesielle ytelse, blir den viktige pluggen av emballasjen i dette århundret.