Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Hvordan måle varigheten av sigarettårebånd?
- Aug 11, 2017 -

Hvordan måle holdbarheten av sigarettårebånd?
Sigarett Tear Tape er vårt daglige liv, verktøy produksjon, alle turer av livet på alle områder må bruke et felles produkt, så hvordan bestemme holdbarheten av sigarett tåre tape det?
1, holdbarhet problem med tape, er nødvendig for å ha sin anti-høy temperatur, anti-kulde, lys motstand, vanntett, anti-elektrisk isolasjon og værbestandighet. Disse kravene varierer avhengig av bruken av sigarettrevbånd på forskjellige steder. Her for å diskutere de ulike typene av sigarettrevnebånds aldringsproblem.
2, Sigarett Tear Tape produsent produksjon av Sigarett Tear Tape felles aldring kan sees som påvirket av eksterne fysiske forhold, ytelsen av sigarett tårebånd for å redusere ytelsen til en endring i prosessen, som fremveksten av slike problemer inkluderer kjemisk, fysisk og grunnen til selve materialet, generelt, aldring av sigarett tåre tape er raskere enn intern aldring.
3, hvor den fysiske effekten er at under påvirkning av lys- og varmeforholdene reduseres adhesjonen av overflaten av sigarett-tårebåndet, utsatt for lufthastigheten vil bli raskere, og fuktighet og varme er den mest varige innvirkning på holdbarheten av sigarettrevnebåndproblemer.
I emballasjen må hver produsent ha en meget god standard, som direkte kan se din holdning, så kjøp emballasje. Sigarettåre Tape kvalitet må være forsiktig. Vi produserer emballasje Sigarett Tear Tape er valgfritt marked På den største og dyreste først, mer holdbar, for det andre, dyrt bør være mer kvalitet, så lenge prøveperioden kan være et par ganger å vite at kvaliteten er god eller dårlig!
Sigarettrev Tape-produsenter har en streng produksjonskvalitet for produktene, og Sigarett Tear Tape kan brukes til å forsegle faste og beskytte en rekke produkter.
Vi har typen sigarettårebånd, spesifikasjoner, i henhold til behovene og spesifikke forhold, et rimelig valg. Ved bruk av sigarettårebånd må du ikke gjøre sigarens tårnebånd slange eller krype, for å holde rullen, vertikal rullerfleksibilitet, spenning til moderat. Skal lagres i statskassen, for å unngå sol, regn; forbudt med syre og alkalisk olje, organisk løsemiddelkontakt for å holde seg rent og tørt; og sigarettårebåndet skal plasseres i volum, ikke brettet, lagringstiden skal gjentas en gang i kvartalet.
Også trenger å være oppmerksom på er ikke tillatt å forskjellige varianter, ulike spesifikasjoner modeller, styrke, klut antall sigarett tårebånd koblet sammen for å bruke.
Sigarett Tear Tape er et spesielt klebemiddel på båndet laget av substratet, vil følgende bli produsert av Sigarett Tear Tape produsenter for å fortelle oss om dens egenskaper:
For det første overvinne det løsningsmiddelfordampningen og den nødvendige tørketiden under strukturell geloperasjon, noe som forbedrer driftsmiljøet. For det andre, lett å betjene, kan det øke produktiviteten og produktets estetikk i stor grad. For det tredje, for mye tid til å utøve press for å oppnå bindingseffekt. For det fjerde, etter at strippingen ikke forurenser det klissete materialet, kan det på feil tid endres, og det kan gjentas bruk. Femte, fleksibel, lett å bryte, giftfri, luktfri, smakløs, egnet til matemballasje.
Sigarettrev Tape er en spesiell type sigarettåpebånd, et spesielt lim (trykkfølsomt lim) laget på båndet laget av underlaget. Ved det trykkfølsomme klebemiddel, substrat, primer, baksiden av behandlingsmiddelblandingen. Trykkfølsomt klebemiddel er den viktigste komponenten av sigarett-tårebånd. Dens rolle er å lage sigarettårebåndet med trykkfølsomme egenskaper. Brukes som det viktigste substratet stoffet, plastfilm, papir og så videre. Bunnlim er å øke limstyrken på trykkfølsomt lim og substrat. Når du bruker den, trykk forsiktig på teipen for å feste seg på overflaten av det klissete materialet.