Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Slik identifiserer du holdbarheten til sigarettårstape
- Oct 23, 2017 -

Slik identifiserer du holdbarheten til sigarettårstape
Hvordan identifisere holdbarheten til sigarett-tårebånd? Sigarettårebånd Ved bruk av tiden trenger vi å kjenne holdbarheten til sigarettårebånd, den eneste måten å bruke på en begrenset tid. Men når sigarett-tårebåndet er solgt, er det ingen klar brukstid og holdbarhet for sigarettåpebåndet. Holdbarheten til sigarett-tårebåndet kan også bestemmes. Vi kan dømme i henhold til den første klæbrighet og vannmotstanden til sigarett-tårebåndet.
Tidlig klebrig, sigarett lim og tappekraft vil bli sterkt redusert etter bruk, i tillegg til om lagringstiden er for lang, vil lagringsmiljøet ikke være hensiktsmessig, vil forårsake slutten av levetiden til sigarettåpebåndet. Samtidig har forskjellig karakter av sigarettåpebåndet en meget god høytemperaturegenskaper, hvis den høye temperaturen sigarett-tårebånd utløper etter bare 30 ° C. I tillegg vil isolasjonsegenskapene til Cigarette Tear Tape, vanntett ytelse bli påvirket, og disse faktorene har også indirekte innvirkning på sikkerheten til våre liv og eiendom. Vanligvis er sigaretten som brukes i elektrisk industri, er halveringstiden 3 år, tre år gått, da må du kanskje bytte båndet.
For det andre, bestemmer vi holdbarheten til sigaretten Tåre Tape kan også bestemmes i henhold til utseendet på sigarett-tårebåndet, hvis utseendet på sigarettårebåndet opphopes av mye støv, utsiden er mer skitten, da er det nødvendig å vurdere et godt kjøp, hvis klebebåndet tape Spaltet representerer også kvaliteten på sigarett-tårebåndet Det er et stort problem, så når valget av sigarettrevbånd bør også være veldig forsiktig.
Hva er markedsutsikter for produksjon av sigarettrevnebånd? Sigarettrev Tape-produsenter gir oss et detaljert svar, utsikterna til sigarettrevbånd er svært bred, og brukerbasen er veldig stor. I online shopping har blitt et mote tilfelle, etterspørselen etter sigarett tårebånd og deretter øke. I fjor, Kinas leveransevolum på mer enn 7 milliarder, oversteg den høyeste daglige bearbeidingskapasiteten 140 millioner. Økningen i mengden levering av etterspørselen etter sigarettåpebånd økte også kraftig, og i år er salget av 21 sigarettårstape også svært høyt.
Etterfulgt av teknologien til sigarettårebånd i oppgraderingen har vært å redusere produksjonskostnadene, forbedre effektiviteten av bruken av sigarettrevnebånd og øke miljøvern. Samtidig med bruk av eksperter, oppfunnet isolerende sigarett tårebånd, dobbeltsidig sigarett tåre tape, grønnsak sigarett tåre tape, skum sigarett tåre tape, sammen med bruken av sigaretter, Taobao øke mengden shopping, folk har økt Taobao Sigarett Tear Tape og tilpasset sigarett Tear Tape. Fordi nå er salgstjenesten, så tilpasset sigarettårebånd for å finne en ny retning for utviklingen av sigarettrevnebånd for å forbedre brukerens etterspørsel.
Først av alt, når det gjelder valg av sigarettårebånd når vi skal bruke etter eget valg, brukes forskjellige typer sigarettårebånd med forskjellig bruk av miljøet, for eksempel isolerende sigarettårebånd, de fleste av disse sigarettårebånd brukes i elektrisk. Det er skum Sigarett Tear Tape, denne Sigarett Tear Tape er mest brukt i dekorasjonen prosessen; det samme er det grønnsak sigarett tåre tape, grønnsak sigarett tåre tape er vanlig bruk av supermarkedet og grønnsak salg butikker bruker. Den mest brukte eller Taobao sigarett-tårebånd og gjennomsiktig sigarettårebånd, er denne sigarettårebåndet mye brukt i livet.
Bruk av sigarettårebånd for å være oppmerksom på at du ikke har vann, kan ikke brukes i fuktig miljø, sigarettårebånd. Klæbemiddeltilstanden til sigarettåpebåndet er at den må være i et tørt miljø hvis viskositeten til sigaretttårnebåndet er sterkt påvirket i kloakken eller i vannmiljøet.