Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Slik identifiserer du kvaliteten på farget sigarettårebånd
- Oct 12, 2017 -


Vi vet alle at måten å identifisere gjennomsiktig sigarettårebånd er relativt enkel, bare se på sigaretttårnens gjennomsiktighet, tykkelse og noe annet utseende kan avgjøre kvaliteten på gjennomsiktig sigarettrevbånd. Men den fargede sigarettårebåndet på grunn av materialet og fargene vil påvirke Cigarette Tear Tape's dommemetode, slik at vi i henhold til Cigarette Tear Tape-materiale vil reposisjonere, i henhold til naturen for å skille mellom kvaliteten på farget sigarettår Teip.
Dommende metoder: 1. Farget lim i markedet Vanlige farger er gule, khaki, hvite og blå grønnsaker Sigarett Tåre Tape, dømme kvaliteten på tiden vi kan Cigarette Tear Tape klype, og deretter raskt åpnet, kan du side Av plast trekke av, kan du se renheten og gjennomsiktigheten til den originale filmen. Slik at vi kan bestemme renheten og gjennomsiktigheten til den originale filmen av sigarett-tårebåndet og deretter bestemme kvaliteten på sigarett-tårebåndet etter tykkelsen av limet. 2. Ved å dømme at vi ser på graden av gjennomsiktighet av klebemiddelet, hvis limet ikke trekkes eller åpnes når det punktlignende, ujevnt, så representerer det mange urenheter i klebemiddelet, Cigarette Tear Tape ingen sammenheng, så Kvaliteten på Cigarette Tear Tape er upålitelig. Etterfulgt av for mye fuktighet i limet, har vært flyktig, har denne sigarettårebåndet tidlig klistret falt veldig kraftig, følelsen kan løses.
Sigarettåpebånd brukes i daglig bruk, men sigarettåpebåndet er laget av substrat og klebemiddel, og klebrigheten er sterk. Så i lang tid tar vi av sigaretten Tårebåndet vil finne sigarettårebånd Det vil være et veldig klebrig lim som påvirker utseendet på elementene, og bruken av svært ubeleilig.
1. Du kan bruke alkohol til å fjerne limet, selvfølgelig, krever det klissete stedet der sigarettrevnebåndet er relativt glatt, ellers vil den tøffe overflaten kreve at vi bruker litt mer alkohol. Vi må bruke en myk klut til å drikke litt alkohol, og tørk deretter overflaten på nytt med lim på nytt.
2. Du kan bruke vindolje fint tillegg til lim, i noen gjenstander på overflaten av applikasjonen av vindoljefin, og tørk deretter med en myk klut for å fjerne limet. Ved bruk av tiden må vi være oppmerksom på omfanget av restanten av sigarettåpebåndet, hvis limet har vært veldig tørt, så bruker vi først vann til å våt, myke og deretter bruke alle slags materialer som trengs for å kvitte seg av.
3. Bruk bensin kan også fjerne lim, finne en myk klut, og legg deretter en myk klut på den myke tørken. Under bruk må du være oppmerksom på noen gjenstander og bensinreaksjon, disse elementene kan ikke bruke bensin i tillegg til lim.
Ovennevnte er å fjerne restene av metoden, i håp om å fjerne sigarettåpebåndet din hjelp.
Sigarettrev Tape er et veldig vanlig verktøy i våre liv og er mye brukt i mange bransjer. La oss se nærmere på Cigarette Tear Tape's bruk i våre liv.
Først og fremst om vinteren vil mange av oss ha ullfarge, men noe hår vil ofte klebrig hår eller pilling. Håret på håret er veldig vanskelig å rydde opp, men det er veldig praktisk å rydde opp med ordene fra sigarettåpebåndet. Bare kutt en sigarettårebånd og hold deg til klærne dine.
Når vårfestivalen har bruk av koblinger, før vi bruker limet, men pastaen er ikke lett å bruke etter fjerning, så nå begynner folk å bruke sigarettrevbåndsbåndbinding.
I livet er vi ikke åpne for elektrisitet, men ledningen kan bli aldrende, hvis det på dette tidspunktet uten isolasjon sigarettårebånd for vedlikeholdsbehandling, vil det være umåtelige konsekvenser. I tillegg til livet, vil læring vi ofte bruker, for eksempel bøker når tåre, vi kan velge gjennomsiktig sigaretttrikkpasta, vil ikke forsinke lesing. Og noen ganger kan du skrive feil ord, vi kan også velge Sigarettårebånd for å tørke ordet, så lenge vi seriøst observere, vil du finne sigarettårebånd, enten i livet eller i læringen, har det mye nyttig.