Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Hvordan lage en sigarettboks?
- Jul 20, 2017 -Hvordan lage en sigarettboks?

Sigarett er folket på fritidsproduktene, samt økt hvert år ferie gave til å gi et godt valg, sigarett selskaper ønsker å få langsiktig utvikling, sigarett tilfelle design bør være i overensstemmelse med menneskets natur, la forbrukeren lettere å godta innovasjon samtidig. Så hvordan gjør du Sigarettboks-design?

1. Materiale i sigarettveske

Før en emballasjesett kan tilpasses, må den velges, og utformingen av sigarettboksen er ikke noe unntak. Emballasjen til å velge sigaretter bør være miljøvennlig. Emballasjematerialene krever bruk av selvnedbrytende, ikke-forurensende miljø, så langt som mulig for å danne det minste avfall og minst mulig miljøforurensning. I dag blir miljøblekk, hvitt papir og overføring av aluminiumsfolie og andre materialer førstegangsmateriell til sigarettboks.

2. Forfalskning av sigarettveske

Sigarettboks design anti-forfalskning bør være lett å identifisere. Siden forbrukerne er direkte utsatt for den ytre emballasje av sigaretter, er det viktig å legge mye arbeid i sigarettpakker. Slik som pakke med infrarød farge blekk, fluorescerende blekk eller magnetisk blekk utskrift samtidig, den beste igjen legge farge fiber i innpakningspapir, på denne måten vil anti-forfalskning ytelsen bli sammenlignet med annen utskriftsteknologi. Samtidig er det viktig å merke seg anti-forfalskningsmetoden i pakningsboksen for å lette identifisering og identifikasjon av forbrukere.

3. Sigarett tilfelle tekstdesign

Designet av sigarettboksen skal være behagelig for øyet, og kan forstå produkt- og merkekonteksten gjennom ord. Det er viktig å merke seg at ordet skrifttyper ikke skal være for mye, helst i tre, for å unngå å være tungvint og rotete.

4. Design av sigarettboks design

Mønsteret av sigarettboks er best å bruke levende fargemønster. Den overordnede designen bør være konsis og naturlig.

5. Fokuser på fargevalg.

Farge påvirker folks mentale aktiviteter og ACTS på våre handlinger. Dette skyldes at forskjellige farger gir folk forskjellige følelser og forskjellige følelser, og dermed påvirker vår oppførsel. Derfor er det nødvendig å velge fargen på populær anerkjennelse i utformingen av tobakkemballasje. For eksempel velger gavegivere vanligvis rød og gull (gul) farger som representerer lykke og velstand.