Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Film over sigarettovervåkning i ulike bransjer innenfor applikasjonen
- Aug 22, 2017 -

Sigarett Overwrapping Film i ulike bransjer innenfor søknaden

Overglassing av sigarett Film mekaniske egenskaper, seighet, sterk punktering motstand, er mye brukt i alle samfunnslag.

Papirrør emballasje

Dette er en av de nye bruksområdene til sigarettoppsugningsfilm, som er bedre enn emballasje av sigaretter i gammeldags kartonger. Egnet filmtykkelse på 30 ~ 120 um;

Små gjenstander er pakket

Dette er den nye emballasjen av sigarettemballasjefilm, som kan redusere forbruket av materialer, men kan også redusere lagringsplassen til brettet i utlandet. Denne emballasjen ble introdusert i 1984, bare et år senere, har markedet vært mange slike emballasje Denne form for emballasje har stort potensial. Egnet for filmtykkelse på 15 ~ 30μm;

Rør og kabelemballasje

Dette er et eksempel på bruken av sigarettoppsugningsfilm på spesielle områder. Etter at emballasjemateriellet er installert i produksjonslinjen, kan den fullautomatiske sigarettoverfilmfilmen brukes som erstatning for tapen og beskyttelseseffekten. Gjeldende tykkelse er 15 ~ 30μm.

Den strukte form av brettmekanismen

Emballasjen til sigarettens overfilmfilm må strekkes, og den strakte formen av den pallmekaniske pakken har en direkte strekk og pre-stretch. Pre-stretching er delt inn i to typer, den ene er rollen forstrengende, den ene er elektrisk strekk.

Direkte strekking er gjort mellom skuffen og filmen for å fullføre strekningen. Denne metoden har et lavt trekkforhold (ca. 15% til 20%). Hvis trekningsforholdet overstiger 55% til 60%, blir filmutbyttet redusert, filmbredden redusert, lett å bryte. Og ved 60% forlengelse er spenningen fortsatt veldig stor, for lett last, er det sannsynlig å gjøre varen deformasjon.

Pre-stretching er gjort av to ruller. De to rullene av forspenningsrullen er sammenkoplet av giret. Tegningsforholdet kan være forskjellig avhengig av girforholdet. Spenningen genereres av platen. Siden strekkingen genereres på kort avstand, er friksjonen mellom rullen og filmen Og stor, slik at filmen ikke krympes, filmens originale punkteringsevne opprettholdes også. Den faktiske strekken oppstår ikke under strekking, noe som reduserer brudd på grunn av skarpe kanter eller hjørner, noe som kan øke trekningsforholdet til 110%.

Forspenningsmekanismen for elektrisk forstrenging er den samme som for forrulling av rullen, bortsett fra at de to valsene drives av elektrisk kraft, og spenningen er helt uavhengig av skuffens rotasjon. Så de mer tilpasningsdyktige, lette, tunge, uregelmessige varer er anvendelige, fordi emballasjespenningen er lav, slik at denne metoden pre-stretch-hastighet på opptil 300%, noe som reduserer materialkostnadene for å redusere. Passer til filmtykkelse på 15 ~ 24μm.

Sigarett Overwrapping Film om sommeren for å vise sine talenter

1, Sigarett Overpakking Filmemballasje enn krympeemballasje for å spare tid, arbeidskraft, råvarer.

2, høy styrke, elastisk spenning, gjelder for enhver form for varene. Motstandsdyktig mot punktering, utmerket tåremotstand, for å unngå skade på gjenstandene når den er sammenbundet, med god anti-løs, regn, støv, sikkerhet og andre effekter.

3, kan bruke høy ytelse harpiks og klebriggjøringsmiddel, for å maksimere brukeren for å møte de ulike behovene til forskjellige typer.

4, kan velge enkelt, dobbeltsidig, litt klebrig, lav viskositet, i klebrig, høy viskositet og høyt produkt, egnet for alle former for emballasje.

Sigarett Overvrapping Filmhøyde på duktiliteten om sommeren for å gi en bedre effekt, og på grunn av sin høye viskositet kan gi emballasjematerialer god vedlikeholdseffekt, ser det ut til at det ikke bare er emballasjemateriale, han har også en vedlikeholdseffekt, og Sammen med applikasjonsområdet er det ekstremt bredt, så vi kan kalle det en universell pakkefilm.