Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Sigarett Overwrapping Film Heat Seal Styrke er ikke hvordan å håndtere
- Nov 06, 2017 -

Sigarett Overwrapping Filmens varmeforseglingsstyrke er ikke hvordan man skal håndtere
Sigarett Overwrapping Film er relativt høy gjennomsiktighet, krympefilm emballasje produkter kan være en klar visning av produktet, men også forbedre kvaliteten på varene, men Cigarette Overwrapping Film har også utilstrekkelig varme forsegling styrke, Sigarett Overwrapping Film produsenter lærer deg hvordan du skal håndtere med.
Først, varmeforseglingstrykk. Ønsker å sikre at varmeforseglingsstyrken til sigarettoveroppsamlingsfilmen, så sørg for at trykket i varmeforseglingsprosessen, varmeforseglingstrykket til moderat, ujevnt trykk vil gjøre varmeforseglingsdelene av boblen.
For det andre, varmeforseglingstid. Varmlufttid bestemmes av hastigheten, den samme varmeforseglingstemperaturen, jo lengre varmeforseglingstid, varmeforseglingslaget vil være mer fast bundet, men det vil være for lange rynker.
Tredje, varmeforseglingstemperatur. Sigarett Overwrapping Filmprodusenter forteller deg at temperaturen på sigarettoppsugningsfilmen også har stor innvirkning. Det anbefales at du setter temperaturen til halvgassetemperaturen på sigarettoverfyllingsfilmen på den, og overoppheting vil smelte over sigarettoppsugningsfilmen.
Vi møtte i tilfelle av varmeforsegling styrke er ikke nok, kan du ta de ovennevnte motforanstaltninger, jeg tror vi kan hjelpe deg, vi er Sigarett Overwrapping Film produsenter, velkommen til å kjøpe sigarett Overwrapping Film.
Sigarett Overwrapping Film kan vikle varene, emballasje av varer kan gjøre pakken mer stabil, det er nettopp av denne grunn, Sigarett Overwrapping Film er mye brukt, for eksempel maskinvare, byggematerialer og andre næringer kan brukes i lagring av sigarett Overwrapping Film Hva skal jeg være oppmerksom på? Sigarett Overlapping Filmprodusenter forteller deg.
1, i lagring av sigarettoveroppsamlingsfilm, for å unngå sol, regn og ikke bruk sigarettoveroppsamlingsfilmen, foreslår at du ruller opp og lagrer sigarettoppsugningsfilmen, eller det vil påvirke senere bruk av sigarettoveroppsamlingsfilm.
2, Sigarett Overlapping Filmprodusenter antyder at du skal lagre overlappingen av sigarettfilmen, ikke brett over sigarettoverfilmfilmen, og plasser lagringstemperaturen på sigarettfilmen ikke for høy eller for lav.
3, lagrer vi også sigarettfilmen fordi den ikke er brukt, men hvis den ikke er brukt i lang tid, anbefales det at du smiler på sigarettfilmemballasjefilmen en gang til for å hindre at sigarettfilmen stikker.
Sigarett Overwrapping Film anvendbarhet, slitesterk, korrosjonsbestandig, super vanntett, den er egnet for eksport, papir, metall, plast kjemikalier, byggematerialer, matemballasje industri. I dag for å introdusere fordelene med sigarettoppslagning film:
1, Sigarett Overwrapping Film tilpasset emballasje av ulike former for varer, kan være nær varene, med gjennomsiktighet, vakkert utseende, rent og vakkert, øke det attraktive utseendet på produktet.
2, emballasje med sigaretter filmemballasje produkter med god hygiene, rengjøring, forsegling og emballasje samtidig støv og fuktighet.
3, Sigarett Overvrakning Film med støtmotstand, slagfasthet og god beskyttelse ytelse, pakkede varer med tetthet og fasthet, små deler vil ikke være midt i pakken.
4, Sigarett Overwrapping Film kan også brukes til å erstatte alle typer kartonger, ikke bare spare emballasje kostnader, men også i tråd med emballasje trend.
Sigarett Overwrapping Film er en tradisjonell krympefilm erstatning, hovedsakelig for emballasje regler og uregelmessig form av produktet, høy gjennomsiktighet, god glans, kan tydelig vise utseendet til produktet, forbedre følelsen av sansene, reflekterer den høye kvaliteten, er velkomment velkommen. Snakk med deg i dag om filmproduksjonsprosessen for sigarettoverskudd:
Sigarett Overwrapping Film er en lineær polyetylen med lav tetthet og polypropylen (TPP, PPC) som hovedråmateriale, tilsett nødvendige tilsetningsstoffer, coextrusion blow molding prosessen fra. Hovedsaken er bruken av dobbelbobleprosessen, internasjonalt kjent som Prandi-håndverk, det er råmaterialesmeltekstruderingen gjennom forskjellige ekstrudere, gjennom den spesialdesignede coextrusion die, dannelsen av den første filmen etter hurtig avkjøling, og deretter etter oppvarming to oppblåsbare strekkprodukter.