Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Sigarett Overwrapping Film har blitt en moderne Mainstream
- Jun 16, 2017 -

Sigarett Overwrapping Film har blitt en moderne mainstream

I tillegg til å fullføre beskyttelsen av varer, levering av vareinformasjon, markedsføring av varer og andre grunnleggende funksjoner, men også å bære budskapet mellom emosjonell utveksling av informasjon, for å øke verdien av gaver i verdien av gaven. Fra virksomhetssynspunktet er gaveemballasje å reflektere den menneskelige følelsesmessige kommunikasjonen mellom media og broen til det felles vennskap.

Med den kontinuerlige utviklingen av vitenskap og teknologi, bør vi fortsette å utforske, for å finne gaveemballeringsdesignet i noe interessant innhold og en høyere estetisk smak, en slags oppmerksomhet til den tradisjonelle kulturen og utdype den fysiske undersøkelsen, bør være oppmerksom på tradisjonell arv og dekonstruksjon, jakten på kunstnerisk smak og utforskning. I gavepakken vektlegger designstilen en naturlig, hjertelig, enkel, sunn, miljøvennlig estetisk bevissthet, som en gaveemballasjedesign, ikke bare begrenset til markedet, sokkelcirkulasjonen og skjermen, mer i stand til å gripe inn i folks sosiale relasjoner og liv I detaljene har gaven følelsesmessig kommunikasjon, egenskapene til hendene på spredningen av disse er forskjellige emballasje "engangs" brukskarakteristikker, må ha en spennende konnotasjon, forfriskende sjarm, mer menneskelig design som blir fokus.

Vi sa i dag at gaveemballasjedesignet ikke bare refererer til et bestemt område, for eksempel suveniremballasje, men bør integreres i hele emballasjen, emballasje fra vertikale og horisontale perspektiv, gaveemballasje som involverer gaveemballasje. emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje emballasje og så videre

Sigarett Overwrapping Film er selskapet for en rekke festivaler og emballasje produkter for å oppnå formålet med kampanjen, så Sigarett Overwrapping Film på produktverdien og salget er avgjørende. Overfiltrering av sigarett Film av materiale som skal deles inn i papir. Sykling av overlapning av film, tømmerfilm. Overfiltrering av sigarett, plast. Overfiltrering av sigarett, aluminiumsfilm. I henhold til produkttypen kan det deles opp i te sigarettoppsugningsfilm, innfødte produkter som sigarettoppsugningsfilm.

Folk i tillegg til behovet for god kvalitet, men må også ha en god smak av den utsøkte emballasjen, spesielt i merkevaren, gavekasser og emballasje i tillegg til lagring og bevaring av fuktighet. Rollen til de vakrere og forbedre merkevarebevissthet og verdiskapende rolle kan overveies i dagens råvareøkonomi, når sluttbrukeren i valget av produktprodukter, i tillegg til oppmerksomhet til produkter, vil være oppmerksom på emballasje av produkter. Te, innfødte produkter, fuglehytte, Cordyceps og andre som er egnet for produktets gave, en tilpasset smak av produktpakkenes gavekasse, i tillegg til at forbrukerne kan øke salget, men også tillate produktet å sette pris på flere ganger. For å oppnå merkevarebevisstheten om te, øke verdien av formålet med å legge til produkter.