Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Kan du dømme kvaliteten på sigarett aluminiumfolie papir etter farge
- Oct 12, 2017 -


Kvaliteten på aluminiumsfolie av sigarett er relatert til materialene som brukes i produksjonsprosessen, spesielt råmaterialene til aluminiumsfolie av sigarett, som er direkte relatert til produktkvaliteten til aluminiumsfolie av sigarettpapir. Gjennom sitt utseende for å bestemme kvaliteten på det?
Faktisk, for å se utseendet til kvaliteten på metoden er utvilsomt mulig, for å se fargen på sigarett aluminiumfoliepapir er en god enkel måte, fordi den generelle gjennomsiktige sigaretten aluminiumfoliepapir utseendet på den mer hvite, sigarettfoliepapirpapir urenhet, For å sikre at det vanlige limet, 100 meter under siktet aluminiumfoliepapir, har en viss grad av gjennomsiktighet, kan papirrøret sees. Videre har den gule sigaretten aluminiumfoliepapir for å se om overflaten av uregelmessig fordeling av hvite flekker, med håndtrykk ikke kan tørke påtrykk av urenheter eller lim, dette produktet er generelt med lukt.
Kvaliteten på aluminiumsfolie av sigarettpapir produsert av forskjellige produsenter av aluminiumsfoliepapir av sigarett er annerledes, og vi må derfor bruke ovennevnte metode for å avgjøre om kvaliteten på vårt innkjøpte sigarettfoliepapir oppfyller våre krav og oppnår bedre pastabilitet. Bevaring er kritisk når man bruker sigarett aluminiumfoliepapir, som har en svært viktig innvirkning på senere bruk og lagring av sigarettfoliepapir, men på grunn av forskjellig silisiumfoliepapirytelse og materiale vil være annerledes. Så det er noen forskjeller i bevaring, må vi se nærmere på det følgende.
Vanligvis for bevaring av sigarett aluminiumfoliepapir er vi alle lagret i statskassen for å oppnå rollen som å unngå sol, regn; forbudt isolasjon Sigarett Aluminium Folie Papir engros og syrebasert olje, organisk løsemiddelkontakt, hold det rent og tørt, fra oppdagelsesenheten 1m utenfor romtemperaturen på -15 ~ 40 ° C, antistatisk advarselsseng Sigarett Aluminium Folie Papir, lasting og lossebåndet er best å bruke kranen, og med et tau med en jevn løfting, for å unngå skade på bandet, arrogant lasting og lossing, forårsaker løse rullesett, og skal plasseres i et kast, ikke foldes, lagres Tiden skal gjentas i lang tid en gang.
Sigarett Aluminiumfolie Papirtyper, spesifikasjoner for å kjøpe etter behov og spesifikke forhold, et rimelig valg, ikke til forskjellige varianter, forskjellige spesifikasjoner, styrke, antall lag av sigarett aluminiumfoliepapir koblet sammen, dette vil påvirke sigaretten aluminiumfolie Papirfabrikk direkte bruk av produkteffekten.
Sigarett Aluminiumfolie Papirprodusenter bruker produktet er behovet for kvalitetstesting, for å sikre at bruken av Sigarett Aluminiumfoliepapir bedre, så vi bør være oppmerksomme på å bestemme bruken av Sigarett Aluminiumfolie Papirgummidetykkelse, Her ser vi ut ved de spesifikke deteksjonsmetodene.
I prosessen med å teste den kolloidale tykkelsen på sigaretten aluminiumfoliepapir, hvis det ikke er lim som skal åpnes eller oppdages, er limet en stor mengde urenheter og limen er ikke sammenhengende. Den andre er for mye vann, har vært flyktig, denne gangen har denne sigaretten aluminiumfoliepapir tidlig klebrig blitt falt veldig kraftig, føler seg i stand til å skille. Den gule sigaretten aluminiumfoliepapir belagt på objektet, desto bedre jo limet, desto bedre kvalitet, for å sikre at bruk av sigarett aluminiumfoliepapir utmerkede resultater.
For å utføre Sigarett Aluminium Folie Papir glial testing prosessen må ta hensyn til de relevante kvalitetskravene, slik at de kan kjøpes fra aluminiumsfoliepapirprodusentene av sigarett til å kjøpe høy kvalitet sigarettfoliepapir, etterspørselen etter rådgivning , ser frem til dine besøksmedlemmer.