Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Kjøp Sigarett Tipping Paper Er døren å lære deg å velge riktig?
- Jun 16, 2017 -

Kjøp Sigarett Tipping Paper er døren for å lære deg å velge riktig?

Nylig, Provincial Administration of Industry and Commerce publisert innen sirkulasjon av varer inspeksjonsresultater av varer, 14 satser av ukvalifiserte varer på den svarte listen, og ulovlig tilsetning av fluorescerende blekemiddel for migrant er hovedproblemet med substandard varer.

Borger i supermarkedet for å kjøpe sigarettpapir

Ukvalifiserte varer er vanskelig å skille fra

Mobilitetsfluorescerende blekemidler er en av de potensielt kreftfremkallende faktorene. Faktisk har de siste årene blitt oppdaget mange "problem sigarettpapperspapir" som inneholder dette stoffet. 13. januar besøkte reporteren den provinsielle hovedstadsundersøkelsen at det for publikum ofte er vanskelig å skille "problem sigarettpapir."

"Jeg var basert på emballasje og merkevarevalg av sigarettpapir, fordi antall arter for mye." I supermarkedet for å kjøpe sigarettpipepapir sa Wang at hun var mer opptatt av at sigarettpapiremballasje ikke er vakkert.

Reportere funnet i besøket, publikum i kjøp av vev i prosessen med utbredt bekymring er merket, prisen, mens du ignorerer råvarene til råvarer, produktkvalitet, helsestandarder og andre problemer. "Vi vet ikke hva det fluorescerende blekemiddelet, hva er skadet for menneskekroppen." Ms Wan sa.

Fluorescerende bleking "provins" kostnad

En storskala papirproduksjon foretak intervjuer, deres produksjon av vev papir, råvarer, den viktigste kilden til primær tremasse, kostnaden av dette råmaterialet er relativt høy, i prosessen med produksjonsprosessen trenger ikke å legge migrerende fluorescerende bleking Middel. "I tillegg til produksjon av sigarettpapir små bedrifter, små verksteder, for å spare kostnader, ofte fra utsiden kjøp av den andre resirkulering av papirprodukter, den andre behandlingen av sigarett Tipping Paper, for å oppnå bleking markedet På markedet, Legg til et migrert fluorescerende blekemiddel.

"Sammenlignet med servietter, bør sanitære servietter brukes som papirmasse, være den originale massen, den er veldig ren og kvalitetskontrollen." En merkevarehygiene servietter produsenter intervjuet fortalte reportere at i vanlig papirproduksjon, etc. Vil bruke resirkulert masse, som vil bruke mer fluorescerende bleking.

En annen merkevare sigarett Tipping Paper mill offisielle sa, den generelle formelle bruk av store merker av formelle materialer, i utgangspunktet ikke inneholder migrerende fluorescerende midler, ingen skade på menneskekroppen, kan offentligheten være trygg på at bruk. Mens liten svart hjertevirksomhet, med ukvalifiserte materialer, kan inneholde et flytbart fluorescerende middel.

Det er best å bruke rent papirmasse

Hvor mye skade har det fluorescerende stoffet på menneskekroppen? Eksperter, fluorescerende middel er ikke lett å brytes ned i menneskekroppen vil akkumulere, noe som resulterer i mange skadelige effekter, som for eksempel å redusere kroppens immunitet, men også hindre sårheling. Samtidig kan det fluorescerende middel forårsake skade på det menneskelige blodsystemet. Hvis det fluorescerende middelet inn i blodsirkulasjonen, vil ødelegge den røde blodcellemembranen, forårsaker hemolyse.

Markedslivet for papirsamfunn, hvordan å kjøpe det? Nanchang City Market og Quality Supervision Authority interessenter foreslo at den første ikke kjøper hvitt hår blå papir, etterfulgt av bakgrunnen i bakgrunnen mot bakgrunnen av papiret risting, hvis det er dårlig kvalitet papir, fordi fyllstoffet er mer Fenomenet av dregs, og vannet vil bryte opp.

I tillegg til de beste kjøpesentrene for å kjøpe kjente merkevarer av sigarettpapirprodukter, for å se om de "tre nei" -produkter. Nå på markedet er mange sigarettpapir "tre nei" produkter, så kjøpet må nøye sjekke emballasjen av sigarettpapirprodukter for å se om merket produktnavn, produksjonsvirksomhet, nettsted, produksjonsdato, implementering av standarder og gyldig og annen informasjon. Endelig er det best å kjøpe den siste produksjonen av produkter, prøv å velge ren trepulpproduksjon av sigarettpapir.