Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Analyse om viktigheten av miljøvern, helse og sikkerhet av sigarettoverslaging film
- Aug 11, 2017 -

Analyse om viktigheten av miljøvern, helse og sikkerhet av sigarettoveroppsamlingsfilm
Med utviklingen av Kinas industrialisering, forbedrer vi Conghua Sigarett Overwrapping Filmprodusenter også kontinuerlig kvaliteten på sigarett-overfilmfilmen for å møte etterspørselen etter forbrukerne etter sigarett overlapping film. Her, Conghua Sigarett Overlapping Film produsenter Xiaobian enkelt for flertallet av venner å forklare Sigarett Overwrapping Film miljøvern, helse og sikkerhet av betydning.
Våre Conghua Sigarett Overlapping Filmprodusenter for å kunne forbedre konkurranseevnen i bransjen, vi Conghua Sigarett Overwrapping Film i produksjonsprosessen for å møte de ufarlige, forurensningsfrie og miljømessige kravene, og til bruk av avfall og resirkulering, slik som for å oppnå nasjonal miljøvernstandard. Så Conghua Sigarett Overwrapping Film kan virkelig miljøvern og lav pris, god kvalitet, så Conghua Sigarett Overwrapping Film ble mye brukt i alle samfunnslag.
■ For vår Conghua sigarettoveropppakking Filmprodusenter er viktigere er:
● Overholde ditt langsiktige samarbeid er vårt mål fra begynnelse til slutt.
● Du har spørsmål, vi jobber sammen for å utforske løsningen. Spørsmålet ditt er både en utfordring for vårt arbeid og et incitament for oss.
● Vi hjelper oss nøye med å fokusere på arbeidet med den eksisterende effekten, står på din posisjon for å se på ditt problem. Vi verdsetter dine tanker!
Med den raske utviklingen av Kinas plastprodukter marked, plastprodukter, blir miljøspørsmål tema for menneskelig diskusjon. Så for å beskytte film, film og andre plastprodukter, ledet av plastavfall, har det alvorlig påvirket vårt livsmiljø. Her, teknisk direktør for Sigarett Overwrapping Film vil snakke med våre venner om våre Sigarett Overwrapping Film-produsenter hvordan du løser de miljømessige beskyttelsesfilmene.
I de senere år produserer våre Sigarett Overwrapping Filmprodusenter hovedsakelig typen beskyttende filmprodukter som er nedbrytbare typer og bionedbrytbar plasttype. Fordi de to typer beskyttende film er i tråd med våre standarder for grønne produkter. Her vil teknisk direktør for Sigarett Overwrapping Film dele med deg de to beskyttende filmproduksjonsprosessene av de spesifikke omstendighetene.
1, lett nedbrytningstype beskyttende film
Denne typen beskyttende film i produksjonsprosessen skal legges til den lysfølsomme gruppen, og legg til at den lysfølsomme gruppen skal være i sin polymerkjede med en bestemt avstand, kan tilsettes. Derfor er en slik PE beskyttende film i den kunstige lysbestråling sikker, stabil. Men hvis det er i sollyset, absorberer den lysfølsomme gruppen for mye energi for å bryte polymerkjeden, noe som til slutt fører til nedbrytning av plast.
2, den biologisk nedbrytbare plastsikringsfilmen
Denne typen beskyttende film er i produksjon av polymerkjede for å legge til noen grupper for å fremme luften, eller i jorda for dekomponering av biologisk beskyttelsesfilm, for å oppnå miljøvern.
Sigarett Overwrapping Film er en mer omfattende ytelse av emballasjefilmen. Dens gjennomsiktighet er god, skinnende; med god lufttetthet og duft; fuktighetsbestandighet medium, lav temperatur fuktighet permeabilitet redusert. Sigaretter emballasje film gode mekaniske egenskaper, dens styrke og seighet er alle varmebestandig beskyttende film plast plast i beste strekkfasthet og slagstyrken er mye høyere enn den gjennomsnittlige filmen; og styrken er god, stabil størrelse, egnet for utskrift, Papirposer og annen sekundær behandling. Sigarett Overwrapping Film har også utmerket varmebestandighet, kald motstand og god motstand mot kjemisk og oljebestandighet.
Sigarett Overwrapping Film er for tiden på markedet den vanligste typen beskyttende pasta, kjemisk kalt polyesterfilm. Sigarett Overwrapping Film er preget av relativt hard tekstur, mer motstandsdyktig mot riper. Og ikke bruk PVC-materialet så lenge gulingen av olje. Men den generelle emballeringen av sigaretter er avhengig av elektrostatisk adsorpsjon, er lettere å blåse og falle av, men selv om vannet og vasken kan det gjenbrukes. Overfiltrering av sigarett Filmprisen er mye dyrere enn PVC. En rekke utenlandske kjente maling spray gun merkevare mobiltelefon fabrikk, den tilfeldige konfigurasjonen er PET vedlikehold klistremerker, bruk av PET materiale vedlikehold klistremerker arbeid og emballasje vakker, spesielt for de varme kjøp telefonmodeller for å bygge vedlikeholdsklistre, gjør trenger ikke å kutte Du kan direkte bruke markedet kjent merkevare mobiltelefonfilm har noen produkter fra PET-materialproduksjonen.