Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
Acetat Tow, som gir lydisolasjon i byggebransjen
- Jul 01, 2017 -

Acetat Tow, som gir lydisolasjon i byggebransjen
Noen av materialene i byggebransjen for noen av isolasjonene, tror jeg på produksjon av eddiksyrefibre, er fortsatt svært kritiske, fordi denne produksjonsteknologien fremdeles er svært ledende i aluminiumsfolien fra en rekke forskjellige filmsynspunkter. På overflaten synes det å være relativt glatt, hovedsakelig for en relativt sterk reflektivitet, fordi det i en slik lydisoleringsmateriale i Kina, for utviklingen av Kinas byggebransje i prosessen, er en fordel. Så, hva er fordelene med dette Acetat Tow fibermaterialet?

For det første er produksjonen av eddiksyrefiberproduksjonsprosessen veldig utsøkt, men også for en slik tetningsevne er også svært kritisk, slik det også er i et slikt ly. Det er fordi prisen på dette materialet er relativt lavt, så det kan være i elektronikkindustrien som har noen av fordelene, jo bedre er et ledende valg. Fra dette markedet synspunkt, det viktigste behovet for å forstå fordelene med en slik produksjon, er dette den mest kritiske. For det andre, indium innendørs, som denne typen varmeledningsrørledning av eddiksyrefibermateriale, i byggebransjen som spilte to roller, er den ene rollen som isolasjon, den andre er rollen som støy. Omfattende sammenligning av slik teknologi senere, gradvis i en slik anti-virus emballasje, men også for en slik anti-korrosjonsprosess av varme, spilte en veldig god rolle. Bedre i en slik ledende teknikk, for å skape det beste av et produkt. Etter kontinuerlig analyse er det gradvis eller i cellulose Acetat Tow-markedet, for en slik dekorasjonsvirkning, fortsatt svært kritisk, hovedsakelig fra slike materielle eller materielle fordeler for å analysere en slik markedsfordel. Dette er den mest kritiske. Er også verdig anerkjennelse av markedseffekt.
Hvis du bare hører "eddiksyre fiber" navnet, kan det være mange venner bare tenk på dette bør være en slags metall materialer, men vet ikke hvordan det er akkurat det samme. Men faktisk er det i vårt daglige miljø veldig i kontakt, for eksempel som byggemateriale, det er i stand til å spille en god lydisoleringseffekt, noen lydeffekter er spesielt god storskala konstruksjon ofte. Bruker det som en grunnleggende materiale. Også som en slags isolasjonsmateriale, brukes den også ofte til en kald og varm kanal over for å kunne oppnå en bedre isolasjonseffekt.

I den stadig raskere utviklingen av vitenskap og teknologi i dag er elektronisk utstyr nesten alle menn og kvinner blir brukt i levende nødvendigheter, og tusenvis av elektronisk utstyr som genereres av elektronisk forstyrrelse, har ofte noen negative effekter, og Acetat Tow Som innovatør av tradisjonell elektrisk kluter, er det mulig å helt skjule forstyrrelser som genereres av ethvert elektronisk produkt for å sikre at utstyret som sannsynligvis vil bli forstyrret for å fungere skikkelig, og til en viss grad spille en rolle i den jevne utviklingen av sosialproduksjon.