Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Hjem > Nyheter > Innhold
En kort diskusjon om designteknikken til pluggen
- Jul 20, 2017 -En kort diskusjon om designteknikken til Plug Wrap

Du lurer kanskje på, er dette ikke tittelen på utformingen av Plug Wrap, som er et halvt forhold til Wang Sicong? Faktisk vil den lille sminke si at wang sicong bare ønsket å bruke sitt svar på netizen "praksis gjør perfekt". Som emballasjeprodusent snakker om ulike teknikker for emballasjedesign, men også for mange års erfaring for å oppsummere ut av døråpningen, gjør praksis perfekt, så om Plug Wrap under disse teknikkene for emballasje design håper alle kan se nøye ut, kanskje nyttig!

1. Plug Wrap emballasjedesign bør være miljøvennlig

Grunnen til at noen mennesker er motstandsdyktig mot emballasje er fordi de føler at emballasje slipper ressurser og vil kaste bort det når de fjernes. Det er veldig dårlig for miljøvern. Men hvis utformingen av Plug Wrap er resirkulerbar, så er det ikke nødvendig å bekymre seg for det, så miljøbeskyttelsen av tidspakkingsdesignet bør ta hensyn til miljøfaktorene.

2. Design av elektronisk emballasje skal være nyskapende

I denne perioden er alt du selger svært konkurransedyktig og kan ikke bryte reglene for deg på produktet, men på emballasjen vi kan. I dette henseende gjorde ølprodusenten ANHEUSERBUSCH det bra, de kom opp med et helt nytt emballasjekonsept, Plug Wrap og uventet vunnet mange emballasjedesignpriser. Konseptet er veldig enkelt. Det er rart at ingen har noen gang tenkt på det. Vi vet alle at øl enten er pakket i glassflasker eller pakket i aluminiumsburger, og ANHEUSERBUSCHs ide er å kombinere disse to konseptene sammen, 3lian materialer, ny emballasje - aluminiumsflasker kommer ut. Det er spesielt, det er vakkert, og det er 100% resirkulerbart. Ølemballasje kan nyskapes, Plug Wrap er også ok, så emballasjeprodusenten kan lære av fôret.

3. Plug Wrap Blend farger på produktet

Med kontinuerlig utvikling av trykkteknologi, mer og mer fargerik produktemballasje i realiseringen av forbrukeren, er elektronen mer høyteknologisk, Plug Wrap, selvfølgelig, kan også være blendende fargerik, emballasjeproduksjonene CMYK fire farger med utskrift bør gjøre en oppfyller dette kravet.

4. Design Plug Wrap for kundenes egenskaper

Det er flott for sex av design er veldig viktig, men mange tok ikke dette som en nøkkelproduktprodusent. Plug Wrap deres emballasje bruker ofte design av "central empty carving", som ser bra ut, men det er ikke noe pulver "ekte kjærlighet". Og hvis du har en klar orientering til forbrukeren, og deretter utformer emballasjen basert på deres krav, er det ikke det samme. Unilevers AX-produkter har en veldig klar posisjonering - unge mellom 18 og 35 år. Så deres emballasjedesign fokuserer på å tiltrekke disse menneskene. Emballasje av AXESHOWERGEL er en tykk, svart plastbeholder med robust eksteriør som er populært blant disse ungdommene, og er like enkelt som smøreolje.